12 dec. 2014

Meta på fredag förmiddag.

Andra dagen på en vecka som Telia slås ut! Otroligt att ett så stort företag inte skall kunna skydda sig  mot en grupp slemmiga reptiler som  -enligt egen uppgift- avsett att attackera ett nätspelbolag.  Erfarenhet från hur det går till i den undre världen bör man ju ha skaffat genom de summa mutaffärer man -ostraffat - varit inblandad i i Asien.

Nu kunde man kanske skaffa sig en annan leverantör i Sverige men vilken det än gäller hör jag bara klagomål från vänner, bekanta och press.

Vi behöver mera offentlig kontroll och reglering av tillgången till Internet - det har trots allt blivit en samhällsviktig funktion och bör inte lämnas i händerna på typer som "Nyberg"  et co. Att  överhuvudtaget göra hemliga transaktioner i Schweiz med diktatorns dotter eller t.o.m. diktatorns dotters sekreterare kan ju inte betraktas ens som halvvägs seriöst.

Att ge figurer som Vattenfalls Josefsson eller Telias Nyberg full handlingsfrihet med företag där staten har eller har haft ett avgörande inflytande kan väl endast ses som en eftergift åt den onda ideologi vars främsta politiska proponenter i Sverige är Annie Lööf och Göran Hägglund. Men vem vågar opponera sig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar