4 sep. 2012

Nytt skal på schalottenlöken?


Här är två test på hur "Flarnfri schalottenlök" eventuellt kan komma att se ut framdeles. Det är två inlägg som publicerats på augustisidan.

I det översta inlägget, Cléo de Mérode och Fia Jansson, har jag använt den fontstorlek som för mig, som 'författare' känns angenämast och som kommer närmast den tidigare stilen. Men troligen kan den vara för liten för normalläsaren. Det andra inlägget, Of Bugs and Men, har fått en större stilgrad. Jag gillar den inte men kanske reagerar läsaren inte på samma sätt.

Det är svårt att reglera font-storleken i denna Bloggertemplate, man får nöja sig med standardinställningar.

Kommentarer och synpunkter ytterst välkomna. Ni kan kommentera här eller på Flarnfri schalottenlök.

2 kommentarer:

 1. Helheten mycket lik flarnfri, tycker jag. Ser att andra redan muttrat om små bokstäver. Så jag säger inget.
  Vad gäller själva upplägget (blogger) är det kanske knepigt att få samma lökkänsla, länkar åt olika håll liksom inåt i bloggen som med ditt gamla verktyg. Men du kan ju ha flera bloggar, typ Gabis modell. Längre texter och essäer på en egen blogg och så kan du länka emellan och få till det.

  Jag är nog glad att slippa J-Skit och den delen. Och du kommer ju helt klart att ha lättare att hamna på rätt ställe i rullar, i alla fall på blogger-bloggar. Överskriften kunde vara något större.

  Kul med nya grepp!

  SvaraRadera
 2. Snyggt tycker jag. Men föredrar liksom några andra den lite större fontstorleken.
  Fast om du själv inte gillar den blir det ju knepigt. Du kan väl prova med andra typsnitt kanske?

  Just lökaspekten kan jag inte säga så mycket om. På min blogg i Wordpress använder jag olika sidor (dvs använder och använder...det går långt mellan varven!) och har t.ex. en sida för det jag kallar Längre texter. Och en annan gammal "kvarglömd" sida om Piazza Odenplan.

  SvaraRadera